5.0

Ervaringen van klanten

76 Berichten
 • Door: Fam. van Wijngaarden

  Op: 01-05-2018 16:45:29

  Beoordeling:


  Aanbevolen door een kennis zijn we in contact gekomen met Marco. Een vakman die je niet zo snel meer tegenkomt! Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen! Hij werkt echt supernetjes, vakkundig en is ook nog eens heel erg aardig! Wat een prachtige badkamer hebben wij nu!! Het is genieten elke dag weer!! Bedankt Marco!
 • Door: Jan en Ingrid van Hoogen

  Op: 12-02-2018 20:50:46

  Beoordeling:


  Wij hebben Marco jaren geleden leren kennen als zeer bekwaam en efficient werkend vakman. Nu waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet en hebben uiteraard geen moment getwijfeld om hem te vragen dit voor ons te doen. Het resultaat is er dan ook naar. Hij is zeer precies en werkt heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook het werk van de stucadoor, de kitter en de schilder waren top.
 • Door: Paula van Baarle

  Op: 07-01-2018 16:32:15

  Beoordeling:


  We hebben recent onze badkamer door Marco laten verbouwen. Wat een geweldige prestatie! Hij is niet alleen een geweldige vakman maar ook een zeer prettig mens. Alles even netjes en in goed overleg! Wij zijn heel gelukkig met onze badkamer, overtreft al mijn verwachtingen . Ik kan hem zeker aanraden, top!
 • Door: Fam. Nieuwenkamp

  Op: 05-12-2017 17:08:48

  Beoordeling:


  Nadat Marco een paar jaar geleden onze badkamer en toiletten had verbouwd, hoefden we niet lang na te denken wie we voor ons nieuwe huis zouden vragen. Opnieuw heeft Marco een topprestatie geleverd! In ruim 2 weken van casco oplevering naar een zeer fraaie badkamer en toilet. Wat een vakwerk opnieuw! Alles geheel conform afspraken en tijd afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
 • Door: Harry en Ineke

  Op: 21-11-2017 22:00:21

  Beoordeling:


  We hebben voor Marco gekozen omdat er van het eerste moment al een klik was. Hij is een echte vakman , werkt met plezier, doet alles in goed overleg en laat alles netjes achter!
  Er waren nog wat complicaties, maar Marco lost het keurig op. We zijn heel tevreden met onze mooie badkamer en kunnen iedereen Marco aanraden.
 • Door: Familie de Hooge

  Op: 11-10-2017 07:51:33

  Beoordeling:


  En wéér een 5 sterren beoordeling voor Marco!
  Maar hoe kan het ook anders: alles super goed geregeld, strak getegeld en perfect gemonteerd, steeds in goed overleg.
  En elke dag alles netjes achtergelaten, erg fijn!
  Ook de sloper, stucadoor, schilder en kitter hebben goed werk afgeleverd, top!

  Wij gaan nu genieten van onze prachtige badkamer :-)

 • Door: Jack en Betsie

  Op: 21-09-2017 14:56:23

  Beoordeling:


  Vanavond kunnen we ons weer heerlijk douchen in onze prachtige badkamer.
  Wat zijn we blij met Marco. Op de tegels na hebben we alles via Marco besteld. Een prachtige , badkamermeubel, een hele mooie design radiator en een toilet. Het is echt super mooi geworden.
  Marco werkt zo netjes. De voegen van de wand en de vloer lopen in één door. Dit is echt vakmanschap.
  Als u op zoek bent naar iemand om u badkamer te laten monteren. Dan zal ik zeker Marco aanraden. Hij denkt mee, komt met alternatieven, werkt heel nauwkeurig en heel netjes.
  Groetjes Betsie en Jack