5.0

Ervaringen van klanten

81 Berichten
 • Door: Michael Krijgsman

  Op: 11-01-2019 19:16:12

  Beoordeling:


  Helamaal Top!!!

  Wij kunnen op zijn minst zeggen dat wij een rijke ervaring hebben met aannemers en de bijbehorende verbouwingen. Er was altijd wel iets aan de hand "Afwerking niet op niveau, puin achterlaten na een werkdag, iets denken te kunnen doen terwijl je dat eigenlijk niet kan" noem het maar op.

  Marco is een verademing en staat bij ons op nr1. Mijn huis was schoner na een werkdag voordat hij begon, alles in overleg, afwerking tip top en laat specialistisch werk over aan specialisten. Marco is een top gozer om over de vloer te hebben.

  En een doucheruimte om u tegen te zeggen.
  Haal wel genoeg koffie in huis en wat lekkers.

  Marco bedankt voor de fijne samenwerking, en tot snel!
 • Door: Anto en Mario

  Op: 18-11-2018 20:40:20

  Beoordeling:


  Onze badkamer is prachtig geworden, mooier dan wij ons van te voren hadden voorgesteld. Alles is heel zorgvuldig gedaan en perfect afgewerkt. Tijdens de werkzaamheden netjes gewerkt en alles schoon en opgeruimd achter gelaten. We kunnen weer heerlijk douchen en genieten van de prachtige badkamer. Wat ook heel leuk was, is dat het zo gezellig was. Marco bedankt!
 • Door: Ron en Ria Kuijl

  Op: 23-09-2018 19:23:49

  Beoordeling:


  Via vrienden aan het adres van Marco gekomen. Hadden bij hen de badkamer gezien en waren erg onder de indruk. Marco heeft in 2,5 week van onze 2 kleine badkamers 1 grote badkamer gemaakt die volledig geworden is zoals wij hadden gehoopt. Elke wens die wij hadden heeft hij kunnen verwezenlijken. Het is elke keer weer een genoegen om de badkamer in te lopen en wij genieten er intens van. Nogmaals dank je wel Marco voor het fantastische werk wat je hebt verricht. Iedereen die ons vraagt wie onze badkamer heeft gedaan zullen wij zeker naar jou doorverwijzen.
 • Door: Ageeth Plattel

  Op: 01-09-2018 23:46:59

  Beoordeling:


  Via GJ Meijer Sanitair en Tegels ontving ik diverse namen van installateurs voor de verbouwing van mijn badkamer en wc.
  Na wat websites te hebben bekeken, viel die van Marco Jonk al gelijk op door zijn professionaliteit en netheid.
  Tijdens het eerste gesprek, werd deze indruk bevestigd en Marco had zelfs goede aanvullingen op mijn idee voor het moderniseren van mijn badkamer en wc.
  Dat ik nog een klein jaartje moest wachten voordat de verbouwing daadwerkelijk zou plaatsvinden, had ik reeds ingecalculeerd.
  Een verbouwing in een appartement waar je woont is wel even een ding.
  Maar met de goede professionele inzet van Marco en het vertrouwen in hem en de mensen waarmee hij samenwerkt, heeft geresulteerd in een mooie, praktische badkamer waar ik weer heel wat jaren van kan genieten.
  Marco, ik wil jou en je mede vakmannen hartelijk danken voor het perfecte resultaat en de gezellige laatste week!
 • Door: Fam Hiraki

  Op: 24-06-2018 16:17:16

  Beoordeling:


  Bedankt Marco voor de mooie badkamer , was gezellig en gelachen, ook dat je drie weken bij ons gewerkt heb, wij hebben nu lekker genoten van onze nieuwe bdkmr, ik wacht op de volgende verbouwing van onze toilet beneden×××× tot ziens en grt..
  Fam Hiraki
 • Door: Fam. van Wijngaarden

  Op: 01-05-2018 16:45:29

  Beoordeling:


  Aanbevolen door een kennis zijn we in contact gekomen met Marco. Een vakman die je niet zo snel meer tegenkomt! Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen! Hij werkt echt supernetjes, vakkundig en is ook nog eens heel erg aardig! Wat een prachtige badkamer hebben wij nu!! Het is genieten elke dag weer!! Bedankt Marco!
 • Door: Jan en Ingrid van Hoogen

  Op: 12-02-2018 20:50:46

  Beoordeling:


  Wij hebben Marco jaren geleden leren kennen als zeer bekwaam en efficient werkend vakman. Nu waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet en hebben uiteraard geen moment getwijfeld om hem te vragen dit voor ons te doen. Het resultaat is er dan ook naar. Hij is zeer precies en werkt heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook het werk van de stucadoor, de kitter en de schilder waren top.