5.0

Ervaringen van klanten

95 Berichten
 • Door: Ron en Ria Kuijl

  Op: 23-09-2018 19:23:49

  Beoordeling:


  Via vrienden aan het adres van Marco gekomen. Hadden bij hen de badkamer gezien en waren erg onder de indruk. Marco heeft in 2,5 week van onze 2 kleine badkamers 1 grote badkamer gemaakt die volledig geworden is zoals wij hadden gehoopt. Elke wens die wij hadden heeft hij kunnen verwezenlijken. Het is elke keer weer een genoegen om de badkamer in te lopen en wij genieten er intens van. Nogmaals dank je wel Marco voor het fantastische werk wat je hebt verricht. Iedereen die ons vraagt wie onze badkamer heeft gedaan zullen wij zeker naar jou doorverwijzen.
 • Door: Ageeth Plattel

  Op: 01-09-2018 23:46:59

  Beoordeling:


  Via GJ Meijer Sanitair en Tegels ontving ik diverse namen van installateurs voor de verbouwing van mijn badkamer en wc.
  Na wat websites te hebben bekeken, viel die van Marco Jonk al gelijk op door zijn professionaliteit en netheid.
  Tijdens het eerste gesprek, werd deze indruk bevestigd en Marco had zelfs goede aanvullingen op mijn idee voor het moderniseren van mijn badkamer en wc.
  Dat ik nog een klein jaartje moest wachten voordat de verbouwing daadwerkelijk zou plaatsvinden, had ik reeds ingecalculeerd.
  Een verbouwing in een appartement waar je woont is wel even een ding.
  Maar met de goede professionele inzet van Marco en het vertrouwen in hem en de mensen waarmee hij samenwerkt, heeft geresulteerd in een mooie, praktische badkamer waar ik weer heel wat jaren van kan genieten.
  Marco, ik wil jou en je mede vakmannen hartelijk danken voor het perfecte resultaat en de gezellige laatste week!
 • Door: Fam Hiraki

  Op: 24-06-2018 16:17:16

  Beoordeling:


  Bedankt Marco voor de mooie badkamer , was gezellig en gelachen, ook dat je drie weken bij ons gewerkt heb, wij hebben nu lekker genoten van onze nieuwe bdkmr, ik wacht op de volgende verbouwing van onze toilet beneden×××× tot ziens en grt..
  Fam Hiraki
 • Door: Fam. van Wijngaarden

  Op: 01-05-2018 16:45:29

  Beoordeling:


  Aanbevolen door een kennis zijn we in contact gekomen met Marco. Een vakman die je niet zo snel meer tegenkomt! Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen! Hij werkt echt supernetjes, vakkundig en is ook nog eens heel erg aardig! Wat een prachtige badkamer hebben wij nu!! Het is genieten elke dag weer!! Bedankt Marco!
 • Door: Jan en Ingrid van Hoogen

  Op: 12-02-2018 20:50:46

  Beoordeling:


  Wij hebben Marco jaren geleden leren kennen als zeer bekwaam en efficient werkend vakman. Nu waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet en hebben uiteraard geen moment getwijfeld om hem te vragen dit voor ons te doen. Het resultaat is er dan ook naar. Hij is zeer precies en werkt heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook het werk van de stucadoor, de kitter en de schilder waren top.
 • Door: Paula van Baarle

  Op: 07-01-2018 16:32:15

  Beoordeling:


  We hebben recent onze badkamer door Marco laten verbouwen. Wat een geweldige prestatie! Hij is niet alleen een geweldige vakman maar ook een zeer prettig mens. Alles even netjes en in goed overleg! Wij zijn heel gelukkig met onze badkamer, overtreft al mijn verwachtingen . Ik kan hem zeker aanraden, top!
 • Door: Fam. Nieuwenkamp

  Op: 05-12-2017 17:08:48

  Beoordeling:


  Nadat Marco een paar jaar geleden onze badkamer en toiletten had verbouwd, hoefden we niet lang na te denken wie we voor ons nieuwe huis zouden vragen. Opnieuw heeft Marco een topprestatie geleverd! In ruim 2 weken van casco oplevering naar een zeer fraaie badkamer en toilet. Wat een vakwerk opnieuw! Alles geheel conform afspraken en tijd afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
 • Door: Harry en Ineke

  Op: 21-11-2017 22:00:21

  Beoordeling:


  We hebben voor Marco gekozen omdat er van het eerste moment al een klik was. Hij is een echte vakman , werkt met plezier, doet alles in goed overleg en laat alles netjes achter!
  Er waren nog wat complicaties, maar Marco lost het keurig op. We zijn heel tevreden met onze mooie badkamer en kunnen iedereen Marco aanraden.
 • Door: Familie de Hooge

  Op: 11-10-2017 07:51:33

  Beoordeling:


  En wéér een 5 sterren beoordeling voor Marco!
  Maar hoe kan het ook anders: alles super goed geregeld, strak getegeld en perfect gemonteerd, steeds in goed overleg.
  En elke dag alles netjes achtergelaten, erg fijn!
  Ook de sloper, stucadoor, schilder en kitter hebben goed werk afgeleverd, top!

  Wij gaan nu genieten van onze prachtige badkamer :-)

 • Door: Jack en Betsie

  Op: 21-09-2017 14:56:23

  Beoordeling:


  Vanavond kunnen we ons weer heerlijk douchen in onze prachtige badkamer.
  Wat zijn we blij met Marco. Op de tegels na hebben we alles via Marco besteld. Een prachtige , badkamermeubel, een hele mooie design radiator en een toilet. Het is echt super mooi geworden.
  Marco werkt zo netjes. De voegen van de wand en de vloer lopen in één door. Dit is echt vakmanschap.
  Als u op zoek bent naar iemand om u badkamer te laten monteren. Dan zal ik zeker Marco aanraden. Hij denkt mee, komt met alternatieven, werkt heel nauwkeurig en heel netjes.
  Groetjes Betsie en Jack


 • Door: Da Cruz

  Op: 08-09-2017 19:29:56

  Beoordeling:


  Al 6 weken aan het genieten van onze super mooie badkamer, welke geplaatst is door Marco. Via kennissen bij hem terecht gekomen.
  Vanaf de eerste dag gelijk al een goed gevoel. Alles wordt duidelijk uitgelegd en geen telefoontje is hem te veel. Hij houdt zich aan de afspraak en communiceert alles goed door. Werkt nauwkeurig met n prachtig eindresultaat!!
  Kortom, wij zijn heel erg tevreden en zou iedereen Marco aanraden!
  Marco Bedankt!!!
 • Door: Marijke en Ron

  Op: 24-08-2017 09:49:37

  Beoordeling:


  Vlak voor onze zomervakantie de renovatie van onze badkamer laten uitvoeren door Marco naar onze grote tevredenheid. Op en top vakman. Vriendelijke vent, werkt keurig volgens afgegeven planning en het resultaat overtrof onze verwachting. Mag op tekening er altijd wel leuk uitzien, maar zie dat maar eens te realiseren. Is Marco zeker gelukt. Wij zijn meer dan tevreden en zal hem zeker aanbevelen.
 • Door: Familie Vermeeren

  Op: 02-07-2017 22:20:56

  Beoordeling:


  Ongeveer 3 jaar gelden via via gehoord van Marco, dat hij een echte vakman is en prettig is om mee te werken. Ik heb toen zijn contactgegevens gekregen. De buren hadden op enig moment lekkage, ik heb Marco zijn naam doorgegeven. Deze lekkage is netjes opgelost. Zelf ben ik een doe-het-zelver, maar een badkamer zou in een gezin met 3 kids te veel tijd en stress opleveren. Wij hebben Marco uitgenodigd voor een gesprek en hebben toen een aantrekkelijke offerte gekregen. Wij hadden een klik met Marco en hebben toen besloten om de badkamer door Marco te laten verbouwen. We moesten wel even wachten, want er was wel een flinke wachtlijst. Dat maakte voor ons niet uit. Inmiddels genieten wij al enkele weken van een heerlijke, perfect afgewerkte badkamer.
  Gedurende de verbouwing konden wij het zo regelen dat er ’s morgens en/of einde van de middags iemand van ons was, zodat nog eventuele puntjes konden bespreken. Dat vonden wij zelf heel prettig (ik vind het heel leuk om te zien hoe vakmensen werken), maar zo frequent is op zich niet nodig, Marco is heel zelfstandig en neemt contact op indien nodig. Als je een perfecte badkamer wilt en je hebt tijd om te wachten, dan is Marco het wachten waard.
 • Door: Marlous Prinsen

  Op: 05-06-2017 11:58:45

  Beoordeling:


  In april is mijn badkamer tot volle tevredenheid geplaatst door Marco Jonk. Ik wist al uit ervaring bij plaatsing in mijn omgeving hoe goed hij is. Dit is bij mij alleen nog maar bevestigd. Wat een vakman! Werkt netjes, afspr is afspr en niets is teveel gevraagd. In het kleine jaar van wachten had ik ontwerp tussentijds iets gewijzigd. Geen probleem. Bij extra verzoekjes in de bijna 3 weken dat Marco er was, geen probleem. Bij mijn afwezigheid kreeg ik regelmatig foto's van de voortgang en contactmomenten via de telefoon. Dat verliep zeer prettig. Marco ontzorgd je van aanvang tot oplevering!
 • Door: A. Bodaar

  Op: 20-03-2017 21:32:52

  Beoordeling:


  In drie weken tijd zijn onze badkamer en twee toiletten verbouwd, wat een klus! Maar met een vakman als Marco komt het helemaal goed; strakke planning, werkt netjes met veel inzet en passie en het resultaat is volledig naar onze zin!
  We zijn heel blij met het resultaat en Marco drie weken aan het werk in je huis is ook geen straf.
  Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of toilet Marco Jonk Badkamermontage is een echte aanrader!!!