5.0

Ervaringen van klanten

75 Berichten
 • Door: Jan en Ingrid van Hoogen

  Op: 12-02-2018 20:50:46

  Beoordeling:


  Wij hebben Marco jaren geleden leren kennen als zeer bekwaam en efficient werkend vakman. Nu waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet en hebben uiteraard geen moment getwijfeld om hem te vragen dit voor ons te doen. Het resultaat is er dan ook naar. Hij is zeer precies en werkt heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook het werk van de stucadoor, de kitter en de schilder waren top.
 • Door: Paula van Baarle

  Op: 07-01-2018 16:32:15

  Beoordeling:


  We hebben recent onze badkamer door Marco laten verbouwen. Wat een geweldige prestatie! Hij is niet alleen een geweldige vakman maar ook een zeer prettig mens. Alles even netjes en in goed overleg! Wij zijn heel gelukkig met onze badkamer, overtreft al mijn verwachtingen . Ik kan hem zeker aanraden, top!
 • Door: Fam. Nieuwenkamp

  Op: 05-12-2017 17:08:48

  Beoordeling:


  Nadat Marco een paar jaar geleden onze badkamer en toiletten had verbouwd, hoefden we niet lang na te denken wie we voor ons nieuwe huis zouden vragen. Opnieuw heeft Marco een topprestatie geleverd! In ruim 2 weken van casco oplevering naar een zeer fraaie badkamer en toilet. Wat een vakwerk opnieuw! Alles geheel conform afspraken en tijd afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
 • Door: Harry en Ineke

  Op: 21-11-2017 22:00:21

  Beoordeling:


  We hebben voor Marco gekozen omdat er van het eerste moment al een klik was. Hij is een echte vakman , werkt met plezier, doet alles in goed overleg en laat alles netjes achter!
  Er waren nog wat complicaties, maar Marco lost het keurig op. We zijn heel tevreden met onze mooie badkamer en kunnen iedereen Marco aanraden.
 • Door: Familie de Hooge

  Op: 11-10-2017 07:51:33

  Beoordeling:


  En wéér een 5 sterren beoordeling voor Marco!
  Maar hoe kan het ook anders: alles super goed geregeld, strak getegeld en perfect gemonteerd, steeds in goed overleg.
  En elke dag alles netjes achtergelaten, erg fijn!
  Ook de sloper, stucadoor, schilder en kitter hebben goed werk afgeleverd, top!

  Wij gaan nu genieten van onze prachtige badkamer :-)

 • Door: Jack en Betsie

  Op: 21-09-2017 14:56:23

  Beoordeling:


  Vanavond kunnen we ons weer heerlijk douchen in onze prachtige badkamer.
  Wat zijn we blij met Marco. Op de tegels na hebben we alles via Marco besteld. Een prachtige , badkamermeubel, een hele mooie design radiator en een toilet. Het is echt super mooi geworden.
  Marco werkt zo netjes. De voegen van de wand en de vloer lopen in één door. Dit is echt vakmanschap.
  Als u op zoek bent naar iemand om u badkamer te laten monteren. Dan zal ik zeker Marco aanraden. Hij denkt mee, komt met alternatieven, werkt heel nauwkeurig en heel netjes.
  Groetjes Betsie en Jack


 • Door: Da Cruz

  Op: 08-09-2017 19:29:56

  Beoordeling:


  Al 6 weken aan het genieten van onze super mooie badkamer, welke geplaatst is door Marco. Via kennissen bij hem terecht gekomen.
  Vanaf de eerste dag gelijk al een goed gevoel. Alles wordt duidelijk uitgelegd en geen telefoontje is hem te veel. Hij houdt zich aan de afspraak en communiceert alles goed door. Werkt nauwkeurig met n prachtig eindresultaat!!
  Kortom, wij zijn heel erg tevreden en zou iedereen Marco aanraden!
  Marco Bedankt!!!