5.0

Ervaringen van klanten

90 Berichten
 • Door: Bernie en Natasja

  Op: 20-04-2020 18:33:59

  Beoordeling:


  Het was 5 kwartalen wachten van offerte tot daadwerkelijke verbouwing, maar het wachten dubbel en dwars waard. De badkamer kreeg een complete makeover. Het was even schrikken toen we een tegel van 80x80 hadden uitgezocht, maar wat zijn we blij met het resultaat.
  Hij denkt zeer goed mee, overlegt daar waar nodig en is scherp in de kleine details. Ook fijn dat hij dagelijks de boel redelijk stofvrij weer achterliet, omdat wij ook gewoon in huis woonden. Met een gezellig kopje koffie schoof hij aan tafel tijdens ons gezinsontbijt. Een mooi moment om samen even de planning door te spreken. En met genoeg koekjes in de kast kwam de klus dik voor elkaar 😉.
  Kortom, dank je wel! We genieten elke dag weer! Groet, Bernie en Natasja
 • Door: Anneke en Hans

  Op: 20-02-2020 18:46:58

  Beoordeling:


  We wilden onze badkamer en toilet laten opknappen.
  Op zoek naar een specialist kwamen we bij Marco uit.
  Na de recensies gelezen te hebben .
  Waren we het eens Marco laten we het doen .
  Dus bellen afspraak gemaakt top denkt lekker mee .
  Hij mocht beginnen van ons .
  Daar kwam even een schrik momentje we moesten in de wacht .
  Maar nu alles klaar was het het wachten meer dan waard .
  En we weten nu waarom er wacht tijd is .
  Die jonge man is echt heel erg goed en heel betrouwbaar .
  Van het begin tot het eind netjes correct een vakman .
  We genieten elke dag .

  Groetjes Hans en Anneke
 • Door: Philip en Sandra Jonker

  Op: 09-02-2020 22:14:50

  Beoordeling:


  Marco heeft bij t ons de badkamer en toilet gedaan. Zeer netjes gewerkt. Ruimt steeds alles netjes op.
  Een vakman die zijn vak verstaat. Marco denkt mee en is een heel prettige persoonlijkheid. Houd van een bakkie, een koekje en een gezellig gesprek op zijn tijd.
  Kortom: we zijn erg tevreden met onze keuze voor Marco en het eindresultaat.
  Marco bedankt!
  Groeten Philip en Sandra Jonker
 • Door: Walter Soek & Hilde van der Meulen

  Op: 06-02-2020 21:58:03

  Beoordeling:


  Nadat we zijn verhuisd heeft Marco uiteraard wéér onze badkamer en toilet gedaan. Marco je bent een vakman en een topper!
  Wat ook erg fijn is, is dat je met ons mee denkt en adviseert. En hoe kan het ook anders … We zijn super blij met het eind resultaat en genieten elke dag van onze prachtige badkamer en toilet.
 • Door: Paul en Resy Koopmanschap

  Op: 19-10-2019 21:01:15

  Beoordeling:


  De afgelopen weken heeft Marco bij ons een nieuwe badkamer en wc geplaatst plús onze wasmachine naar de zolder verhuisd incl. het aan- en verleggen van alle leidingen die daarvoor nodig waren. We zijn echt super blij met hoe het geworden is. Ziet er allemaal meer dan prachtig en boven verwachting mooi uit!! We zagen er best tegenop om bijna drie weken iemand over de vloer te hebben maar ook dat was geen probleem. Marco werkte heel netjes en secuur en was daarnaast ‘heel gezellig in het gebruik’! ☺️
  En zoals een aantal voorgangers al schreven waren de koffiemomenten mét koek (en nog meer koek 😉) ook heel gezellig. Kortom , een fijne vakman met een paar gouden handen die we van harte aanbevelen en zo weer zouden inhuren. Marco bedankt!!!
  Paul en Resy Koopmanschap
 • Door: Philip en Sandra Jonker

  Op: 02-10-2019 21:38:49

  Beoordeling:


  Via een collega opzichter bij onze woningstichting kwamen wij in contact met Marco nadat we eerder al diverse andere aannemers hadden gesproken.
  Marco heeft bij ons zeer goed werk geleverd. Hij werkt gestructureerd en is een betrouwbare kerel die zeer prettig in de omgang is. Een echte allround vakman die weet hoe hij in bewoonde huizen te werk moet gaan. Hij houd zowel zijn werkplek als de directe omgeving daarvan netjes.
  Marco heeft oog voor detail, overlegd waar nodig en bereid zijn werkzaamheden goed voor. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer waar wij zeer tevreden mee zijn. Marco bevelen wij aan, aan een ieder die een (badkamer)verbouwing wil laten uitvoeren. Marco, bedankt voor je vakmanschap.
 • Door: Diederik en Monique

  Op: 13-07-2019 11:04:21

  Beoordeling:


  We hadden al lange tijd plannen om onze badkamer en wc aan te pakken. Na een bezoek aan badkamer specialist Meijer kregen we verschillende opties mee aan installatiebedrijven.
  Marco Jonk stond daar ook tussen. Marco wilden we gelijk vragen aangezien hij bij vrienden van ons vakwerk had afgeleverd.
  Goede prijs en topkwaliteit. Dus de keuze was snel gemaakt.
  Marco denkt echt met je mee in alle mogelijkheden.
  Hij heeft bij ons een enorme klus gehad maar hij heeft het zo netjes gedaan.
  Ook werkt hij ontzettend nauwkeurig en laat hij elke dag alles netjes achter. We hadden verwacht meer in het puin te zitten maar dat viel erg mee.
  Wel gingen er heel veel koekjes en vooral paaseitjes (4 kg!) doorheen :-) maar dat is niet erg want het was ook enorm gezellig!
  Hij is qua persoonlijkheid zeer prettig in omgang, maar vooral betrouwbaar.
  We hebben nu een plaatje van een badkamer en wc.

  Marco bedankt, echt complimenten!!!