5.0

Ervaringen van klanten

87 Berichten
 • Door: Walter Soek & Hilde van der Meulen

  Op: 06-02-2020 21:58:03

  Beoordeling:


  Nadat we zijn verhuisd heeft Marco uiteraard wéér onze badkamer en toilet gedaan. Marco je bent een vakman en een topper!
  Wat ook erg fijn is, is dat je met ons mee denkt en adviseert. En hoe kan het ook anders … We zijn super blij met het eind resultaat en genieten elke dag van onze prachtige badkamer en toilet.
 • Door: Paul en Resy Koopmanschap

  Op: 19-10-2019 21:01:15

  Beoordeling:


  De afgelopen weken heeft Marco bij ons een nieuwe badkamer en wc geplaatst plús onze wasmachine naar de zolder verhuisd incl. het aan- en verleggen van alle leidingen die daarvoor nodig waren. We zijn echt super blij met hoe het geworden is. Ziet er allemaal meer dan prachtig en boven verwachting mooi uit!! We zagen er best tegenop om bijna drie weken iemand over de vloer te hebben maar ook dat was geen probleem. Marco werkte heel netjes en secuur en was daarnaast ‘heel gezellig in het gebruik’! ☺️
  En zoals een aantal voorgangers al schreven waren de koffiemomenten mét koek (en nog meer koek 😉) ook heel gezellig. Kortom , een fijne vakman met een paar gouden handen die we van harte aanbevelen en zo weer zouden inhuren. Marco bedankt!!!
  Paul en Resy Koopmanschap
 • Door: Philip en Sandra Jonker

  Op: 02-10-2019 21:38:49

  Beoordeling:


  Via een collega opzichter bij onze woningstichting kwamen wij in contact met Marco nadat we eerder al diverse andere aannemers hadden gesproken.
  Marco heeft bij ons zeer goed werk geleverd. Hij werkt gestructureerd en is een betrouwbare kerel die zeer prettig in de omgang is. Een echte allround vakman die weet hoe hij in bewoonde huizen te werk moet gaan. Hij houd zowel zijn werkplek als de directe omgeving daarvan netjes.
  Marco heeft oog voor detail, overlegd waar nodig en bereid zijn werkzaamheden goed voor. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer waar wij zeer tevreden mee zijn. Marco bevelen wij aan, aan een ieder die een (badkamer)verbouwing wil laten uitvoeren. Marco, bedankt voor je vakmanschap.
 • Door: Diederik en Monique

  Op: 13-07-2019 11:04:21

  Beoordeling:


  We hadden al lange tijd plannen om onze badkamer en wc aan te pakken. Na een bezoek aan badkamer specialist Meijer kregen we verschillende opties mee aan installatiebedrijven.
  Marco Jonk stond daar ook tussen. Marco wilden we gelijk vragen aangezien hij bij vrienden van ons vakwerk had afgeleverd.
  Goede prijs en topkwaliteit. Dus de keuze was snel gemaakt.
  Marco denkt echt met je mee in alle mogelijkheden.
  Hij heeft bij ons een enorme klus gehad maar hij heeft het zo netjes gedaan.
  Ook werkt hij ontzettend nauwkeurig en laat hij elke dag alles netjes achter. We hadden verwacht meer in het puin te zitten maar dat viel erg mee.
  Wel gingen er heel veel koekjes en vooral paaseitjes (4 kg!) doorheen :-) maar dat is niet erg want het was ook enorm gezellig!
  Hij is qua persoonlijkheid zeer prettig in omgang, maar vooral betrouwbaar.
  We hebben nu een plaatje van een badkamer en wc.

  Marco bedankt, echt complimenten!!!
 • Door: Thijs en Mirna Pool

  Op: 11-07-2019 19:49:39

  Beoordeling:


  Marco heeft zojuist de badkamer en toilet hier opgeleverd. En dat alles boven verwachting. Elke dag een paar fotootjes met de voortgang. Heel prettig allemaal. Aan alles is gedacht.

  Dit is een van de weinige keren in mijn (ons) leven dat ik niets op te merken heb.

  Dank Marco en als we ooit nog eens wat nodig hebben mbt sanitair, dan weten we je te vinden!!
 • Door: Lennart

  Op: 24-06-2019 15:28:34

  Beoordeling:


  Marco is echt een vakman en nog prettig in de omgang ook. Ongeveer 1,5 jaar geleden benaderd voor onze badkamer en toilet in een nieuwbouw woning. Hij kwam langs om alles door te nemen en kwam met allerlei ideeën om de badkamer nog mooier te maken.

  Inmiddels is de installatie achter de rug en zijn we de zéér blij met het resultaat. Marco werkt zéér netjes en doet geen aannames; hij belt/WhatsApp’t gedurende de installatie zodat alles in overleg is.

  Er is dan ook werkelijk géén enkel puntje van kritiek. Marco kan ik dan ook van harte aanbevelen!
 • Door: Michael Krijgsman

  Op: 11-01-2019 19:16:12

  Beoordeling:


  Helamaal Top!!!

  Wij kunnen op zijn minst zeggen dat wij een rijke ervaring hebben met aannemers en de bijbehorende verbouwingen. Er was altijd wel iets aan de hand "Afwerking niet op niveau, puin achterlaten na een werkdag, iets denken te kunnen doen terwijl je dat eigenlijk niet kan" noem het maar op.

  Marco is een verademing en staat bij ons op nr1. Mijn huis was schoner na een werkdag voordat hij begon, alles in overleg, afwerking tip top en laat specialistisch werk over aan specialisten. Marco is een top gozer om over de vloer te hebben.

  En een doucheruimte om u tegen te zeggen.
  Haal wel genoeg koffie in huis en wat lekkers.

  Marco bedankt voor de fijne samenwerking, en tot snel!