5.0

Ervaringen van klanten

92 Berichten
 • Door: Kuhlman

  Op: 24-09-2020 22:34:08

  Beoordeling:


  Deze man mag zich zelf top badkamerspecialist noemen! Duurt ff voordat je aan de beurt bent ( dat krijg je als je goed bent)maar dan heb je ook wat! Timing is top, afhandeling is top, communicatie is top! Geld meer dan waard!
  Bedankt meneer Jonk!
 • Door: Corry

  Op: 23-09-2020 19:07:50

  Beoordeling:


  In drie weken tijd heeft Marco Jonk samen met andere vakmensen mijn badkamer en toilet totaal gerenoveerd. Van offerte tot adviezen en planning is alles tot tevredenheid uitgevoerd. Ik heb er dagelijks zéér véél plezier van. Ik raad mensen aan om contact te zoeken met Marco en een offerte op te laten maken. Het eindresultaat is verbluffend! En binnen de afgesproken termijn. Dank je wel Marco en succes!
  Groet, Corry
 • Door: Bernie en Natasja

  Op: 20-04-2020 18:33:59

  Beoordeling:


  Het was 5 kwartalen wachten van offerte tot daadwerkelijke verbouwing, maar het wachten dubbel en dwars waard. De badkamer kreeg een complete makeover. Het was even schrikken toen we een tegel van 80x80 hadden uitgezocht, maar wat zijn we blij met het resultaat.
  Hij denkt zeer goed mee, overlegt daar waar nodig en is scherp in de kleine details. Ook fijn dat hij dagelijks de boel redelijk stofvrij weer achterliet, omdat wij ook gewoon in huis woonden. Met een gezellig kopje koffie schoof hij aan tafel tijdens ons gezinsontbijt. Een mooi moment om samen even de planning door te spreken. En met genoeg koekjes in de kast kwam de klus dik voor elkaar 😉.
  Kortom, dank je wel! We genieten elke dag weer! Groet, Bernie en Natasja
 • Door: Anneke en Hans

  Op: 20-02-2020 18:46:58

  Beoordeling:


  We wilden onze badkamer en toilet laten opknappen.
  Op zoek naar een specialist kwamen we bij Marco uit.
  Na de recensies gelezen te hebben .
  Waren we het eens Marco laten we het doen .
  Dus bellen afspraak gemaakt top denkt lekker mee .
  Hij mocht beginnen van ons .
  Daar kwam even een schrik momentje we moesten in de wacht .
  Maar nu alles klaar was het het wachten meer dan waard .
  En we weten nu waarom er wacht tijd is .
  Die jonge man is echt heel erg goed en heel betrouwbaar .
  Van het begin tot het eind netjes correct een vakman .
  We genieten elke dag .

  Groetjes Hans en Anneke
 • Door: Philip en Sandra Jonker

  Op: 09-02-2020 22:14:50

  Beoordeling:


  Marco heeft bij t ons de badkamer en toilet gedaan. Zeer netjes gewerkt. Ruimt steeds alles netjes op.
  Een vakman die zijn vak verstaat. Marco denkt mee en is een heel prettige persoonlijkheid. Houd van een bakkie, een koekje en een gezellig gesprek op zijn tijd.
  Kortom: we zijn erg tevreden met onze keuze voor Marco en het eindresultaat.
  Marco bedankt!
  Groeten Philip en Sandra Jonker
 • Door: Walter Soek & Hilde van der Meulen

  Op: 06-02-2020 21:58:03

  Beoordeling:


  Nadat we zijn verhuisd heeft Marco uiteraard wéér onze badkamer en toilet gedaan. Marco je bent een vakman en een topper!
  Wat ook erg fijn is, is dat je met ons mee denkt en adviseert. En hoe kan het ook anders … We zijn super blij met het eind resultaat en genieten elke dag van onze prachtige badkamer en toilet.
 • Door: Paul en Resy Koopmanschap

  Op: 19-10-2019 21:01:15

  Beoordeling:


  De afgelopen weken heeft Marco bij ons een nieuwe badkamer en wc geplaatst plús onze wasmachine naar de zolder verhuisd incl. het aan- en verleggen van alle leidingen die daarvoor nodig waren. We zijn echt super blij met hoe het geworden is. Ziet er allemaal meer dan prachtig en boven verwachting mooi uit!! We zagen er best tegenop om bijna drie weken iemand over de vloer te hebben maar ook dat was geen probleem. Marco werkte heel netjes en secuur en was daarnaast ‘heel gezellig in het gebruik’! ☺️
  En zoals een aantal voorgangers al schreven waren de koffiemomenten mét koek (en nog meer koek 😉) ook heel gezellig. Kortom , een fijne vakman met een paar gouden handen die we van harte aanbevelen en zo weer zouden inhuren. Marco bedankt!!!
  Paul en Resy Koopmanschap