5.0

Ervaringen van klanten

99 Berichten
  • Door: Familie Kars

    Op: 14-09-2015 20:40:30

    Beoordeling:


    Begin september 2015 heeft onze 20 jaar oude badcel een voortreffelijk " make-over" gehad. Marco is een totaal vakman die met veel kennis en zorg je wensen weten te bewerkstelligen. Highly recommended. Zeker 5 sterren waard.
  • Door: Fam. van der Schoot

    Op: 06-09-2015 20:08:53

    Beoordeling:


    Wij hebben sinds kort ook een nieuwe badkamer. Alles verbouwd en geinstalleerd door Marco. De planning was perfect en geen verrassingen. De kwaliteit van het werk is top.
    We genieten zeer van de nieuwe badkamer.
    Marco hartstikke bedankt.
    Gr. Ton en Hanna van der Schoot. (ook van Roxy)
  • Door: Van der schaft

    Op: 08-07-2015 20:25:46

    Beoordeling:


    Marco heeft bij ons de badkamer en toilet verbouwd en kunnen niet anders zeggen, wat een vakman, hij werkt ontzettend netjes, komt afspraken na en denkt met je mee over praktische oplossingen, we zijn superblij met onze nieuwe badkamer en toilet, Marco nogmaals bedankt
  • Door: Fam Webster

    Op: 27-06-2015 21:41:13

    Beoordeling:


    Marco heeft begin mei 2015 ons toilet geheel verbouwd. Wij zijn er super blij mee. Precies zoals wij voor ogen hadden. Marco is echt een vakman, hij werkt netjes, schoon, gestructureerd en doet alles in overleg. Op naar de verbouwing van de badkamer, die Marco ook zeker moet gaan doen voor ons.
  • Door: Familie Majoor

    Op: 10-06-2015 17:33:34

    Beoordeling:


    Marco heeft in mei / juni 2015 bij ons het toilet en de badkamer verbouwd. Wij zijn superblij met het resultaat. Het is prachtig geworden! Marco is een vakman pur sang die volgens een strakke planning werkt, deze ook nakomt en erg netjes is. Vanaf de offerte tot de oplevering weet je waar je aan toe bent. Marco is enthousiast, denkt mee en doet goede suggesties. Ook de specialisten waar hij mee werkt (zoals kitter en stukadoor) zijn echte vakmensen). En wat ook bijzonder prettig is, het is een aardige vent!
    Nogmaals dank; ook namens Max, Bente en natuurlijk Pip!
  • Door: Y. Kieft

    Op: 04-06-2015 14:32:35

    Beoordeling:


    Superblij ben ik met mijn nieuwe badkamer en toilet!
    Marco werkt netjes en secuur. Er is mogelijkheid tot overleg en hij geeft ook goed advies.
    Alles is prima afgewerkt. Je kan zien dat er een vakman aan het werk is geweest die de juiste materialen gebruikt.
    Mijn visite geeft alleen maar lovend commentaar waarbij het vakmanschap steeds opgemerkt wordt.
    Mei 2015
  • Door: Familie Staarman

    Op: 12-04-2015 11:50:25

    Beoordeling:


    Marco heeft bij ons in maart/april 2015 de badkamer vernieuwd. Hij heeft dit in alle opzichten echt perfekt gedaan. Alles strak volgens planning en precies op de dag volgens afspaak opgeleverd. Hij heeft oplossingen voor bouwtechnische problemen waar wij echt superblij mee zijn. Alles is werkelijk perfekt afgewerkt en schoon opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen; een echte vakman!
  • Door: Ben Bolscher

    Op: 29-03-2015 13:06:35

    Beoordeling:


    Marco heeft in 2012 bij ons de badkamer vernieuwd. Daar genieten we nog dagelijks van. Omdat ik nu weet hoe vakkundig hij te werk gaat heeft hij onlangs ook het toilet gerenoveerd. Wat ook prettig is, is dat Marco meedenkt en met suggesties komt wanneer hij vindt dat er een betere oplossing is voor keuzes die bij een verbouwing nou eenmaal genomen moeten worden. Op en top een vakman.
  • Door: Familie Nieuwenkamp

    Op: 20-01-2015 20:27:19

    Beoordeling:


    Marco heeft in december 2014/januari 2015 bij ons 2 toiletten en de badkamer verbouwd. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Het is prachtig geworden ! Marco is een vakman pur sang die volgens een strakke planning werkt, deze ook nakomt en erg netjes is. Vanaf de offerte tot de oplevering weet je waar je aan toe bent. Marco denkt mee en doet goede suggesties. Ook de specialisten waar hij mee werkt (zoals kitter en stukadoor) zijn echte vakmensen). En wat ook bijzonder prettig is, het is een aardige vent!
    Nogmaals dank!
  • Door: Meta Splinter

    Op: 15-12-2014 19:26:53

    Beoordeling:


    Marco doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Hij onderscheidt zich hiermee van andere aannemers. Dankzij de goede planning, vooruit denken en meedenken is onze verbouwing vlekkeloos verlopen. Daarnaast is Marco een hele nette werker, onze badkamer is prachtig geworden. Marco en Nathalie; bedankt!!
  • Door: Ben en Marian van Meeteren

    Op: 03-12-2014 20:36:20

    Beoordeling:


    Ga je met Marco in zee dan ga je genieten van zijn vakmanschap, zijn liefde voor zijn vak en zijn enorme service gerichtheid. Geweldig om te ervaren hoe relatief jonge mensen, ook zijn vrouw Natalie niet te vergeten, zulke mooie prestaties leveren. Chapeau en nogmaals dank, dank,dank
  • Door: Berend en Chantal

    Op: 31-10-2014 20:40:39

    Beoordeling:


    Marco, onwijs bedankt! Wat een geweldig werk: vakkundig, netjes, secuur en met liefde voor je vak. De moeite meer dan waard om op te wachten. Daarnaast een fijn mens om in huis te hebben. Dankjewel, elke douchebeurt is vanaf nu een feestje.

    Groeten Berend en Chantal (en Mees natuurlijk :) )
  • Door: Margo Adriaanse

    Op: 10-10-2014 20:29:43

    Beoordeling:


    Marco is een super harde werker, is zeer secuur en heeft niet voor niets een wachttijd, maar is t wachten waard. Hij geeft tips en advies.Zelfs als je na een paar jaar wat plekjes krijgt komt hij nog langs. Wij zijn na drie jaar nog steeds super blij met onze badkamer. MARCO nogmaals dank. Johan en Margo
  • Door: Huib en Dicky Lambregtse

    Op: 10-10-2014 19:52:55

    Beoordeling:


    Marco,
    Is een keiharde werker.
    Hij heeft onze badkamer geheel vernieuwd, zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar.We zijn er heel erg blij mee en zijn reuze trots op onze nieuwe badkamer.
    Marco hartelijk bedankt voor alles.
  • Door: Familie Smit

    Op: 10-10-2014 11:57:37

    Beoordeling:


    Wat een vakman! Marco werkt secuur met scherp oog voor detail, met een hoog tempo. Het resultaat is een 5+ sterren badkamer wij zijn dagelijks op vakantie in ons eigen huis! Alles is kaarsrecht, een fraai lijnenspel van de tegels, kranen en verlichting. Super!!!