5.0

Ervaringen van klanten

92 Berichten
 • Door: Ageeth Plattel

  Op: 01-09-2018 23:46:59

  Beoordeling:


  Via GJ Meijer Sanitair en Tegels ontving ik diverse namen van installateurs voor de verbouwing van mijn badkamer en wc.
  Na wat websites te hebben bekeken, viel die van Marco Jonk al gelijk op door zijn professionaliteit en netheid.
  Tijdens het eerste gesprek, werd deze indruk bevestigd en Marco had zelfs goede aanvullingen op mijn idee voor het moderniseren van mijn badkamer en wc.
  Dat ik nog een klein jaartje moest wachten voordat de verbouwing daadwerkelijk zou plaatsvinden, had ik reeds ingecalculeerd.
  Een verbouwing in een appartement waar je woont is wel even een ding.
  Maar met de goede professionele inzet van Marco en het vertrouwen in hem en de mensen waarmee hij samenwerkt, heeft geresulteerd in een mooie, praktische badkamer waar ik weer heel wat jaren van kan genieten.
  Marco, ik wil jou en je mede vakmannen hartelijk danken voor het perfecte resultaat en de gezellige laatste week!
 • Door: Fam Hiraki

  Op: 24-06-2018 16:17:16

  Beoordeling:


  Bedankt Marco voor de mooie badkamer , was gezellig en gelachen, ook dat je drie weken bij ons gewerkt heb, wij hebben nu lekker genoten van onze nieuwe bdkmr, ik wacht op de volgende verbouwing van onze toilet beneden×××× tot ziens en grt..
  Fam Hiraki
 • Door: Fam. van Wijngaarden

  Op: 01-05-2018 16:45:29

  Beoordeling:


  Aanbevolen door een kennis zijn we in contact gekomen met Marco. Een vakman die je niet zo snel meer tegenkomt! Ik zou hem aan iedereen kunnen aanbevelen! Hij werkt echt supernetjes, vakkundig en is ook nog eens heel erg aardig! Wat een prachtige badkamer hebben wij nu!! Het is genieten elke dag weer!! Bedankt Marco!
 • Door: Jan en Ingrid van Hoogen

  Op: 12-02-2018 20:50:46

  Beoordeling:


  Wij hebben Marco jaren geleden leren kennen als zeer bekwaam en efficient werkend vakman. Nu waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet en hebben uiteraard geen moment getwijfeld om hem te vragen dit voor ons te doen. Het resultaat is er dan ook naar. Hij is zeer precies en werkt heel netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook het werk van de stucadoor, de kitter en de schilder waren top.
 • Door: Paula van Baarle

  Op: 07-01-2018 16:32:15

  Beoordeling:


  We hebben recent onze badkamer door Marco laten verbouwen. Wat een geweldige prestatie! Hij is niet alleen een geweldige vakman maar ook een zeer prettig mens. Alles even netjes en in goed overleg! Wij zijn heel gelukkig met onze badkamer, overtreft al mijn verwachtingen . Ik kan hem zeker aanraden, top!
 • Door: Fam. Nieuwenkamp

  Op: 05-12-2017 17:08:48

  Beoordeling:


  Nadat Marco een paar jaar geleden onze badkamer en toiletten had verbouwd, hoefden we niet lang na te denken wie we voor ons nieuwe huis zouden vragen. Opnieuw heeft Marco een topprestatie geleverd! In ruim 2 weken van casco oplevering naar een zeer fraaie badkamer en toilet. Wat een vakwerk opnieuw! Alles geheel conform afspraken en tijd afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
 • Door: Harry en Ineke

  Op: 21-11-2017 22:00:21

  Beoordeling:


  We hebben voor Marco gekozen omdat er van het eerste moment al een klik was. Hij is een echte vakman , werkt met plezier, doet alles in goed overleg en laat alles netjes achter!
  Er waren nog wat complicaties, maar Marco lost het keurig op. We zijn heel tevreden met onze mooie badkamer en kunnen iedereen Marco aanraden.