5.0

Ervaringen van klanten

87 Berichten
 • Door: André en Desiree Vergeest

  Op: 10-04-2016 15:45:59

  Beoordeling:


  Marco heeft afgelopen februari onze badkamer en toilet verbouwd en wij zijn heel blij met het eindresultaat.
  Toen de sloper weg was en de badkamer helemaal kaal was denk je...wat moet dat worden, maar als we nu naar de badkamer en toilet kijken lijkt het alsof we in een hotel zijn, zo mooi, strak en luxe.
  Marco heeft alles tot in de details heel goed afgewerkt...een echte vakman! Hij heeft zich vanaf de eerste dag heel strak aan zijn eigen schema gehouden, wat voor hem soms betekende dat hij lange dagen moest maken, maar hij wil gewoon dat het op tijd af komt.
  Hij heeft ons goede en nuttige tips gegeven als we het zelf even niet wisten , mede hierdoor is het helemaal naar onze zin geworden en is badderen en douchen weer een feestje.
  En verder is Marco gewoon heel gezellig om in huis te hebben, zelfs de hond kreeg veel aandacht en mist hem nu al !!

  Kortom 100% aan te raden!
  Marco, bedankt!!
 • Door: M.G. Volkerts

  Op: 29-03-2016 23:32:48

  Beoordeling:


  De standaard badkamer waren wij zat en wij wilden wat anders. Maar als je dan de horror verhalen hoort over aannemers die midden in een klus ineens verdwijnen of de problemen na de oplevering, dan wordt je extra voorzichtig. Maar wij wilden verbouwen en dus eerst een badkamer uitzoeken. Zo gezegd zo gedaan. Van de badkamer leverancier kregen wij nog een lijstje van" goede"aannemers. Maar mijn vrouw kende ook iemand die badkamers kon installeren. En toevallig kwam deze persoon ook op het "lijstje" voor. Ik zelf informeerde bij mijn buurman die in de keukenbranche werkzaam is en hij verwees mij naar dezelfde persoon, Marco Jonk. Driemaal is scheepsrecht dus ik heb meteen een afspraak gemaakt en Marco kwam thuis om een en ander door te nemen. Alles op papier gezet en voordat ik het door had ontving ik een offerte. Geen weken wachten op een vage offerte!!! Snel en duidelijk. Helaas moesten wij erg lang wachten voordat Marco kon beginnen...........helemaal volgeboekt en onze vakantie kwam er ook nog tussen door. Na de vakantie is Marco meteen begonnen. Eerst de oude badkamer gesloopt, opnieuw de wanden behandeld en de nieuwe badkamer geïnstalleerd. In een aantal streekwoorden kan ik onze ervaring met Marco samenvatten.
  Zeer netjes
  Erg strakke planning
  Zeer deskundig
  Geeft bruikbaar advies
  Na oplevering van de badkamer kwam een vriend langs die in de bouw werkzaam is. Hij heeft alles bekeken, het tegelwerk, de voegen, ophanging van de kasten, kitnaden etc etc. Hij merkte op dat de badkamer was geplaatst door een echte vakman die zijn vak verstaat en top kwaliteit levert. Het enige "nadeel" wat wij nu ondervinden is dat wij de toilet op de begane ook willen laten verbouwen door Marco..........hij heeft pas volgende jaar tijd. Maar het zal zeker het wachten waard zijn.


 • Door: S van den Heuvel

  Op: 02-02-2016 17:53:52

  Beoordeling:


  Wij zijn blij dat wij voor Marco Jonk hebben gekozen om onze badkamer en wc te laten plaatsen.
  Hij denkt met je mee maar laat de keuze aan jou.
  Hij werkt netjes en opgeruimd.
  Afwerking is goed, tot in de puntjes verzorgd.
 • Door: Esther van den Berkt

  Op: 29-09-2015 12:35:33

  Beoordeling:


  Marco heeft onze badkamer gerenoveerd en ik kan niet anders dan het maximale aantal sterren geven. Wat een vakman! Marco houdt zich aan de gemaakte afspraken, doet alles in overleg, werkt erg netjes en ruim binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is super, we zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer:-)! In november staat de renovatie van het toilet door Marco in de planning en we kijken er nu al naar uit. Ik zag erg op tegen de verbouwing, maar het is achteraf 200% meegevallen. Marco hartstikke bedankt!!!
 • Door: Daniella Bruinsma

  Op: 22-09-2015 20:48:47

  Beoordeling:


  We hebben in feb 2015 de materialen gekocht voor een verbouwing van de douche. We hebben gewacht met de uitvoering tot september omdat we graag Marco wilde hebben voor de klus. Hij was ons niet alleen aanbevolen door een vriend maar tijdens de offerte dacht hij al mee over oplossingen. We verwachtten ruim een week in de zooi te moeten zitten maar Marco plakte alles netjes af, deed het volledige werk in 5 dagen en liet alles ook weer netjes achter. De tegelmontage heeft hij heel goed gedaan, mooie indeling van de tegels, zeer strakke voegen, het ziet eruit als een hotel. Wij zijn er heel erg blij mee!!
 • Door: Oscar van der Schoot

  Op: 02-02-2016 17:52:56

  Beoordeling:


  Super blij met mijn mooie nieuwe badkamer.
  Keurig en netjes gewerkt.
  Marco een dikke 10 en hartstikke bedankt.
 • Door: Familie Kars

  Op: 14-09-2015 20:40:30

  Beoordeling:


  Begin september 2015 heeft onze 20 jaar oude badcel een voortreffelijk " make-over" gehad. Marco is een totaal vakman die met veel kennis en zorg je wensen weten te bewerkstelligen. Highly recommended. Zeker 5 sterren waard.