5.0

Ervaringen van klanten

92 Berichten
 • Door: Familie de Hooge

  Op: 11-10-2017 07:51:33

  Beoordeling:


  En wéér een 5 sterren beoordeling voor Marco!
  Maar hoe kan het ook anders: alles super goed geregeld, strak getegeld en perfect gemonteerd, steeds in goed overleg.
  En elke dag alles netjes achtergelaten, erg fijn!
  Ook de sloper, stucadoor, schilder en kitter hebben goed werk afgeleverd, top!

  Wij gaan nu genieten van onze prachtige badkamer :-)

 • Door: Jack en Betsie

  Op: 21-09-2017 14:56:23

  Beoordeling:


  Vanavond kunnen we ons weer heerlijk douchen in onze prachtige badkamer.
  Wat zijn we blij met Marco. Op de tegels na hebben we alles via Marco besteld. Een prachtige , badkamermeubel, een hele mooie design radiator en een toilet. Het is echt super mooi geworden.
  Marco werkt zo netjes. De voegen van de wand en de vloer lopen in één door. Dit is echt vakmanschap.
  Als u op zoek bent naar iemand om u badkamer te laten monteren. Dan zal ik zeker Marco aanraden. Hij denkt mee, komt met alternatieven, werkt heel nauwkeurig en heel netjes.
  Groetjes Betsie en Jack


 • Door: Da Cruz

  Op: 08-09-2017 19:29:56

  Beoordeling:


  Al 6 weken aan het genieten van onze super mooie badkamer, welke geplaatst is door Marco. Via kennissen bij hem terecht gekomen.
  Vanaf de eerste dag gelijk al een goed gevoel. Alles wordt duidelijk uitgelegd en geen telefoontje is hem te veel. Hij houdt zich aan de afspraak en communiceert alles goed door. Werkt nauwkeurig met n prachtig eindresultaat!!
  Kortom, wij zijn heel erg tevreden en zou iedereen Marco aanraden!
  Marco Bedankt!!!
 • Door: Marijke en Ron

  Op: 24-08-2017 09:49:37

  Beoordeling:


  Vlak voor onze zomervakantie de renovatie van onze badkamer laten uitvoeren door Marco naar onze grote tevredenheid. Op en top vakman. Vriendelijke vent, werkt keurig volgens afgegeven planning en het resultaat overtrof onze verwachting. Mag op tekening er altijd wel leuk uitzien, maar zie dat maar eens te realiseren. Is Marco zeker gelukt. Wij zijn meer dan tevreden en zal hem zeker aanbevelen.
 • Door: Familie Vermeeren

  Op: 02-07-2017 22:20:56

  Beoordeling:


  Ongeveer 3 jaar gelden via via gehoord van Marco, dat hij een echte vakman is en prettig is om mee te werken. Ik heb toen zijn contactgegevens gekregen. De buren hadden op enig moment lekkage, ik heb Marco zijn naam doorgegeven. Deze lekkage is netjes opgelost. Zelf ben ik een doe-het-zelver, maar een badkamer zou in een gezin met 3 kids te veel tijd en stress opleveren. Wij hebben Marco uitgenodigd voor een gesprek en hebben toen een aantrekkelijke offerte gekregen. Wij hadden een klik met Marco en hebben toen besloten om de badkamer door Marco te laten verbouwen. We moesten wel even wachten, want er was wel een flinke wachtlijst. Dat maakte voor ons niet uit. Inmiddels genieten wij al enkele weken van een heerlijke, perfect afgewerkte badkamer.
  Gedurende de verbouwing konden wij het zo regelen dat er ’s morgens en/of einde van de middags iemand van ons was, zodat nog eventuele puntjes konden bespreken. Dat vonden wij zelf heel prettig (ik vind het heel leuk om te zien hoe vakmensen werken), maar zo frequent is op zich niet nodig, Marco is heel zelfstandig en neemt contact op indien nodig. Als je een perfecte badkamer wilt en je hebt tijd om te wachten, dan is Marco het wachten waard.
 • Door: Marlous Prinsen

  Op: 05-06-2017 11:58:45

  Beoordeling:


  In april is mijn badkamer tot volle tevredenheid geplaatst door Marco Jonk. Ik wist al uit ervaring bij plaatsing in mijn omgeving hoe goed hij is. Dit is bij mij alleen nog maar bevestigd. Wat een vakman! Werkt netjes, afspr is afspr en niets is teveel gevraagd. In het kleine jaar van wachten had ik ontwerp tussentijds iets gewijzigd. Geen probleem. Bij extra verzoekjes in de bijna 3 weken dat Marco er was, geen probleem. Bij mijn afwezigheid kreeg ik regelmatig foto's van de voortgang en contactmomenten via de telefoon. Dat verliep zeer prettig. Marco ontzorgd je van aanvang tot oplevering!
 • Door: A. Bodaar

  Op: 20-03-2017 21:32:52

  Beoordeling:


  In drie weken tijd zijn onze badkamer en twee toiletten verbouwd, wat een klus! Maar met een vakman als Marco komt het helemaal goed; strakke planning, werkt netjes met veel inzet en passie en het resultaat is volledig naar onze zin!
  We zijn heel blij met het resultaat en Marco drie weken aan het werk in je huis is ook geen straf.
  Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of toilet Marco Jonk Badkamermontage is een echte aanrader!!!