5.0

Ervaringen van klanten

99 Berichten
 • Door: Kimberley Bertelkamp

  Op: 17-02-2024 16:21:42

  Beoordeling:


  Wij begonnen het nieuwe jaar geweldig met de verbouwing van de badkamers. We zijn meer dan zeer tevreden over de nieuwe badkamers. Marco dacht heel goed mee maar ook vooral vooruit en stelde ons het een en ander voor waar we zelf nooit op gekomen waren of over na gedacht hadden. Altijd alles volgens afspraak en een scherp oog voor detail.

  Marco en zijn collega's zijn ook heel prettig om in huis te hebben voor zo'n tijd. De dag nadat alles klaar was misten wij hem zelfs een beetje 's ochtends.

  Mocht je nog twijfelen, niet doen! Wij zouden het weer op precies dezelfde manier doen de volgende keer.

  Marco, nogmaals heel veel dank van ons! Groetjes, Joost, Kim, Liam en Nina
 • Door: Arnoud

  Op: 11-08-2023 10:06:00

  Beoordeling:


  Marco heeft al eerder korte projectjes tot vreugde geïnstalleerd. Daarom was het niet moeilijk om bijna twee jaar te moeten wachten op Marco om onze badkamer geheel te renoveren. Wij wilden het graag in de zomer laten doen en ook daarin dacht hij mee. Wij zijn uiterst tevreden over hetgeen hij en zijn collega-vakmensen hebben gepresteerd in drie weken tijd van sloop tot volledige opbouw.
  Zoals A. Gerth al zei; als je zoetige drop in huis hebt en koffie, dan komt het al helemaal goed. Op zijn tijd een beetje prettig gestoord, net als ik overigens, maar altijd goed gemutst en op tijd.
  Zoals mijn gezin en mensen om mij heen die de badkamer hebben gezien, in een woord; wauw! Marco, dank voor je gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit.
 • Door: Frits Kiebert

  Op: 11-07-2023 22:25:56

  Beoordeling:


  Marco heeft onze badkamer naar alle tevredenheid geinstalleerd.
  Marco komt afspraken na, is klantvriendelijk, is meedenkend en uiterst nauwkeurig. Kortom een topper.
  Het wat langer wachten op Marco wordt ruimschoots beloond. Marco bedankt voor de prachtige badkamer, waar wij ontzettend blij mee zijn.

  Gr. Frits en Sylvia Kiebert
 • Door: Johan Veraar

  Op: 30-04-2023 13:16:00

  Beoordeling:


  Badkamer en toilet door Marco laten renoveren en het resultaat is in een woord geweldig!!
  Ik heb beroepsmatig heel wat hotel badkamers gezien, maar de installatie en afwerking door Marco is uniek en op een ongekend hoog niveau; over elk detail is nagedacht.

  Marco is een top vakman en aangenaam persoon om mee te werken; is altijd op tijd, elke dag een goed humeur, op zijn tijd prettig gestoord, werkt super netjes, ruimt elke dag op en heeft voor elk probleem een oplossing en goede adviezen. Duidelijke communicatie over de planning en voortgang van de werkzaamheden.; de 3 weken zijn omgevlogen.
 • Door: A. Gerth

  Op: 27-02-2023 19:00:22

  Beoordeling:


  In èèn woord FENOMENAAL!!! In twee woorden: PERFECT & EXCELLENT!

  Ik ben sprakeloos.

  Op een schaal van 0 -10 is het zonder twijfel een 10.
  Telkens als ik de badkamer betreed denk ik: "Wauw, misschien kan ik de badkamer beter niet gebruiken en alleen maar bewonderen?"
  Het is de warme uitstraling, de precisie, het vakmanschap en de materialen die alles tot een harmonieus geheel brengen.
  Marco is een prof die de lat voor zichzelf hoog legt. Dit resulteert in een perfecte uitvoering van het project.
  Ik vind hem zeer nauwkeurig en kritisch. Hij houdt van uitdagingen, schiet je te hulp met oplossingen en staat open voor verassingen.
  Marco werkt keihard en houdt zich strak aan de planning.
  En als je Cola zero, chocoladekoekjes en/of zoete Portugese sinaasappels in huis hebt is dit welkom.

  Hartelijk dank, Marco, voor de mooiste badkamer in de wijk. Jammer dat ik er maar één heb, anders had ik je gevraagd om de tweede te renoveren.
  Mijn dank ook aan je collega's die het stuc- en schilderwerk hebben uitgevoerd.
 • Door: Fransje van Eersel

  Op: 01-02-2023 20:06:24

  Beoordeling:


  Marco is een geweldige mens , die voor ons een prachtige doucheruimte heeft gemaakt , waar we nu ontzettend blij mee zijn.
  Van een badkuipruimte , naar een doucheruimte en dat in 4 dagen.
  Ongelooflijk , tot elf s’avonds doorgewerkt en de volgende ochtend om half acht weer paraat.
  En netjes, wij hebben nog nooit zo’n iemand meegemaakt. Kortom, alles was perfect.
  Daarbij is hij oplossingsgericht , de kleine probleempjes die hij tijdens het werk tegenkomt, heeft hij altijd weer een oplossing voor.
  Dankzij onze dochter, waar hij ook een geweldige mooie badkamer voor heeft gemaakt, is hij bij ons gekomen.
  Het jaar wachten was het meer dan waard.
  De firma Meyer in Almere heeft hierbij ook zo geweldige meegedacht, waar wij de badkamerspullen hebben gekocht.
  Marco , we waren zooo blij met je, jij als een fijn mens en harde werker.
  Bedankt en misschien tot ziens!!!
  Marcel en Fransje van Eersel.

 • Door: G.Meijburg

  Op: 04-10-2022 20:50:47

  Beoordeling:


  Kan eigenlijk niks toevoegen aan alle positieve reacties op de site. Marco heeft onze badkamer en toilet totaal gerenoveerd tijdens onze vakantie. Tot in alle details perfect. Marco heeft in overleg een aantal zaken volgens eigen inzicht verbeterd en het effect is een mooiere en praktische badkamer en toilet. Communicatie via foto’s en whatsApp tijdens de vakantie ging prima . Ook de mensen waarmee hij werkt zijn vakmensen.
  Als je de kans krijgt om hem te contracteren, meteen doen!
 • Door: B van Huffelen

  Op: 25-05-2022 18:20:46

  Beoordeling:


  Wat een geweldige vakman ...is die Marco .En een gezellig klets En super schoon ..elke avond gaat hij niet weg zonder te stof zuigen en op te ruimen ..Hij is het wachten meer dan waard..
  De badkamer ziet er super uit ..meer dan super ..dank je wel Marco
  Maar 5 sterren je bent er veel meer waard..
 • Door: Sandra en Marcel

  Op: 14-04-2022 21:07:40

  Beoordeling:


  De afgelopen weken heeft Marco onze badkamer en toilet gemaakt. Hij heeft zijn naam als vakman helemaal waargemaakt. Een top prestatie. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat. Marco denkt met je mee en zoekt naar oplossingen, daar waar nodig. Verder werkt hij heel netjes en secuur. Iedere dag voordat hij weggaat wordt alles netjes opgeruimd en gestofzuigd. Mocht het ooit nodig zijn om weer een nieuwe badkamer te laten installeren, dan hopen wij zeker weer gebruik te kunnen maken van Marco’s vakmanschap.
 • Door: Sandra van der Kolk

  Op: 23-12-2021 19:52:28

  Beoordeling:


  Voor de 2e keer een badkamer laten plaatsen door deze vakman. Wat een fantastisch resultaat weer...
  Als je je badkamer wilt laten doen, zeker voor Marco Jonk gaan. Dan weet je dat het tot in de puntjes geregeld wordt. Hij denkt mee en is altijd bereid iets extra te doen.
  Welke dag wordt alles opgeruimd... dat is zo fijn.
  Kortom, wereldvent met gouden handjes.
 • Door: Ton Schaap

  Op: 16-12-2021 23:12:36

  Beoordeling:


  In augustus heeft Marco een top, nieuwe badkamer bij ons geinstalleerd. Iedere ochtend weer blij mee. Had een verzoek aan Marco gedaan om nog een ding na te lopen j.l. Marco stond binnen een paar dagen bij voor de deur. Een heel goede nazorg! Zonder problemen! Geeft een fijn gevoel.
 • Door: Fam. Smith

  Op: 06-12-2021 22:34:58

  Beoordeling:


  Marco heeft onlangs onze badkamer en toilet geplaatst. Wij kunnen Marco van harte  aanbevelen, hij werkt zeer netjes en secuur tot in de kleinste details. Van te voren alles goed doorgenomen, communicatie was helder en duidelijk. Wij hadden 100% vertrouwen in Marco en hij heeft het ook volledig waargemaakt. Marco is behalve een goed vakman ook creatief en denkt in oplossingen. Tijdens de verbouwing zijn we met vakantie gegaan. Hij stuurde ons dagelijks foto's van de werkzaamheden en toen we een paar dagen voor de oplevering weer terugkwamen troffen we alles keurig schoongemaakt aan, het was nauwelijks te merken dat er een volledige sloop en renovatie hadden plaatsgevonden. Marco werkt met specialisten o.a. stukadoor en kitter, allemaal toppers in hun vakgebied. 

  Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen,  elke keer een geluksmoment als we de badkamer- of toiletdeur opentrekken!

 • Door: Ton en Tanya Schaap

  Op: 21-09-2021 17:49:08

  Beoordeling:


  Marco heeft jongstleden onze nieuwe badkamer geïnstalleerd/gemonteerd. Het is een pareltje geworden. Iedere keer dat wij in de badkamer komen, worden wij er erg vrolijk van.
  Marco heeft een topprestatie geleverd! Alles heel netjes en secuur opgeleverd. Hebben zijn adviezen opgevolgd. Marco huurt daar naast de juiste vakmannen in voor specialistische klussen, zoals stukadoor, kitter en schilderwerk, dat maakt de badkamer echt af. Dus een aanrader!! En daarnaast is Marco ook nog een fijn persoon.

 • Door: Ingrid Wijgerde

  Op: 01-07-2021 12:54:37

  Beoordeling:


  Marco heeft in 3 weken onze badkamer en toilet volledig verbouwd. We zagen er een beetje tegenop, maar de verbouwing is zorgeloos verlopen en het was nog gezellig ook!
  Marco staat voor kwaliteit, hanteert een strakke planning, komt zijn afspraken na, communiceert goed, is altijd opgewekt, werkt secuur en de werkplek is elke dag opgeruimd. Het eindresultaat is prachtig geworden, echt vakwerk!
  Ook wij moesten meer dan een jaar wachten tot we aan de beurt waren, maar het is het wachten absoluut waard. Wij bevelen hem dan ook warm aan!
  Marco, nogmaals bedankt!
  Rob & Ingrid
 • Door: Betsie Hoving

  Op: 26-06-2021 17:08:30

  Beoordeling:


  4 jaar geleden heeft Marco onze badkamer gedaan en wat was het prachtig geworden. Nu was de toilet aan de beurt. We hebben er een jaar op moeten wachten, maar we wilden dan ook dat Marco dit ging doen en dit het wachten waard was. En dan eindelijk is het zover. De toilet is echt prachtig geworden. En wat een goede service van Marco maar ook van GJ Meijer Sanitair & Tegels. Er was helaas een verkeerde toilet geleverd toch hadden we het laten plaatsen maar we begonnen erg te twijfelen, het was toch niet wat we besteld hadden. Bij GJ Meijer deden ze totaal niet moeilijk en zagen dat er inderdaad een verkeerde geleverd was. We kregen de nieuwe mee en Marco heeft het op zijn vrije zaterdag gewoon weer opnieuw gemonteerd. Wat een topper is het.
  Hij is heel vakkundig, is altijd op tijd, werkt heel erg netjes en altijd is er een gezellige praatje. Dankjewel Marco voor je goede service en voor het prachtige werk dat je weer geleverd hebt. wij zijn er weer heel erg blij mee.
  Groetjes Jack en Betsie