5.0

Ervaringen van klanten

92 Berichten
 • Door: B van Huffelen

  Op: 25-05-2022 18:20:46

  Beoordeling:


  Wat een geweldige vakman ...is die Marco .En een gezellig klets En super schoon ..elke avond gaat hij niet weg zonder te stof zuigen en op te ruimen ..Hij is het wachten meer dan waard..
  De badkamer ziet er super uit ..meer dan super ..dank je wel Marco
  Maar 5 sterren je bent er veel meer waard..
 • Door: Sandra en Marcel

  Op: 14-04-2022 21:07:40

  Beoordeling:


  De afgelopen weken heeft Marco onze badkamer en toilet gemaakt. Hij heeft zijn naam als vakman helemaal waargemaakt. Een top prestatie. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat. Marco denkt met je mee en zoekt naar oplossingen, daar waar nodig. Verder werkt hij heel netjes en secuur. Iedere dag voordat hij weggaat wordt alles netjes opgeruimd en gestofzuigd. Mocht het ooit nodig zijn om weer een nieuwe badkamer te laten installeren, dan hopen wij zeker weer gebruik te kunnen maken van Marco’s vakmanschap.
 • Door: Sandra van der Kolk

  Op: 23-12-2021 19:52:28

  Beoordeling:


  Voor de 2e keer een badkamer laten plaatsen door deze vakman. Wat een fantastisch resultaat weer...
  Als je je badkamer wilt laten doen, zeker voor Marco Jonk gaan. Dan weet je dat het tot in de puntjes geregeld wordt. Hij denkt mee en is altijd bereid iets extra te doen.
  Welke dag wordt alles opgeruimd... dat is zo fijn.
  Kortom, wereldvent met gouden handjes.
 • Door: Ton Schaap

  Op: 16-12-2021 23:12:36

  Beoordeling:


  In augustus heeft Marco een top, nieuwe badkamer bij ons geinstalleerd. Iedere ochtend weer blij mee. Had een verzoek aan Marco gedaan om nog een ding na te lopen j.l. Marco stond binnen een paar dagen bij voor de deur. Een heel goede nazorg! Zonder problemen! Geeft een fijn gevoel.
 • Door: Fam. Smith

  Op: 06-12-2021 22:34:58

  Beoordeling:


  Marco heeft onlangs onze badkamer en toilet geplaatst. Wij kunnen Marco van harte  aanbevelen, hij werkt zeer netjes en secuur tot in de kleinste details. Van te voren alles goed doorgenomen, communicatie was helder en duidelijk. Wij hadden 100% vertrouwen in Marco en hij heeft het ook volledig waargemaakt. Marco is behalve een goed vakman ook creatief en denkt in oplossingen. Tijdens de verbouwing zijn we met vakantie gegaan. Hij stuurde ons dagelijks foto's van de werkzaamheden en toen we een paar dagen voor de oplevering weer terugkwamen troffen we alles keurig schoongemaakt aan, het was nauwelijks te merken dat er een volledige sloop en renovatie hadden plaatsgevonden. Marco werkt met specialisten o.a. stukadoor en kitter, allemaal toppers in hun vakgebied. 

  Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen,  elke keer een geluksmoment als we de badkamer- of toiletdeur opentrekken!

 • Door: Ton en Tanya Schaap

  Op: 21-09-2021 17:49:08

  Beoordeling:


  Marco heeft jongstleden onze nieuwe badkamer geïnstalleerd/gemonteerd. Het is een pareltje geworden. Iedere keer dat wij in de badkamer komen, worden wij er erg vrolijk van.
  Marco heeft een topprestatie geleverd! Alles heel netjes en secuur opgeleverd. Hebben zijn adviezen opgevolgd. Marco huurt daar naast de juiste vakmannen in voor specialistische klussen, zoals stukadoor, kitter en schilderwerk, dat maakt de badkamer echt af. Dus een aanrader!! En daarnaast is Marco ook nog een fijn persoon.

 • Door: Ingrid Wijgerde

  Op: 01-07-2021 12:54:37

  Beoordeling:


  Marco heeft in 3 weken onze badkamer en toilet volledig verbouwd. We zagen er een beetje tegenop, maar de verbouwing is zorgeloos verlopen en het was nog gezellig ook!
  Marco staat voor kwaliteit, hanteert een strakke planning, komt zijn afspraken na, communiceert goed, is altijd opgewekt, werkt secuur en de werkplek is elke dag opgeruimd. Het eindresultaat is prachtig geworden, echt vakwerk!
  Ook wij moesten meer dan een jaar wachten tot we aan de beurt waren, maar het is het wachten absoluut waard. Wij bevelen hem dan ook warm aan!
  Marco, nogmaals bedankt!
  Rob & Ingrid