5.0

Ervaringen van klanten

99 Berichten
 • Door: Marijke en Ron

  Op: 24-08-2017 09:49:37

  Beoordeling:


  Vlak voor onze zomervakantie de renovatie van onze badkamer laten uitvoeren door Marco naar onze grote tevredenheid. Op en top vakman. Vriendelijke vent, werkt keurig volgens afgegeven planning en het resultaat overtrof onze verwachting. Mag op tekening er altijd wel leuk uitzien, maar zie dat maar eens te realiseren. Is Marco zeker gelukt. Wij zijn meer dan tevreden en zal hem zeker aanbevelen.
 • Door: Familie Vermeeren

  Op: 02-07-2017 22:20:56

  Beoordeling:


  Ongeveer 3 jaar gelden via via gehoord van Marco, dat hij een echte vakman is en prettig is om mee te werken. Ik heb toen zijn contactgegevens gekregen. De buren hadden op enig moment lekkage, ik heb Marco zijn naam doorgegeven. Deze lekkage is netjes opgelost. Zelf ben ik een doe-het-zelver, maar een badkamer zou in een gezin met 3 kids te veel tijd en stress opleveren. Wij hebben Marco uitgenodigd voor een gesprek en hebben toen een aantrekkelijke offerte gekregen. Wij hadden een klik met Marco en hebben toen besloten om de badkamer door Marco te laten verbouwen. We moesten wel even wachten, want er was wel een flinke wachtlijst. Dat maakte voor ons niet uit. Inmiddels genieten wij al enkele weken van een heerlijke, perfect afgewerkte badkamer.
  Gedurende de verbouwing konden wij het zo regelen dat er ’s morgens en/of einde van de middags iemand van ons was, zodat nog eventuele puntjes konden bespreken. Dat vonden wij zelf heel prettig (ik vind het heel leuk om te zien hoe vakmensen werken), maar zo frequent is op zich niet nodig, Marco is heel zelfstandig en neemt contact op indien nodig. Als je een perfecte badkamer wilt en je hebt tijd om te wachten, dan is Marco het wachten waard.
 • Door: Marlous Prinsen

  Op: 05-06-2017 11:58:45

  Beoordeling:


  In april is mijn badkamer tot volle tevredenheid geplaatst door Marco Jonk. Ik wist al uit ervaring bij plaatsing in mijn omgeving hoe goed hij is. Dit is bij mij alleen nog maar bevestigd. Wat een vakman! Werkt netjes, afspr is afspr en niets is teveel gevraagd. In het kleine jaar van wachten had ik ontwerp tussentijds iets gewijzigd. Geen probleem. Bij extra verzoekjes in de bijna 3 weken dat Marco er was, geen probleem. Bij mijn afwezigheid kreeg ik regelmatig foto's van de voortgang en contactmomenten via de telefoon. Dat verliep zeer prettig. Marco ontzorgd je van aanvang tot oplevering!
 • Door: A. Bodaar

  Op: 20-03-2017 21:32:52

  Beoordeling:


  In drie weken tijd zijn onze badkamer en twee toiletten verbouwd, wat een klus! Maar met een vakman als Marco komt het helemaal goed; strakke planning, werkt netjes met veel inzet en passie en het resultaat is volledig naar onze zin!
  We zijn heel blij met het resultaat en Marco drie weken aan het werk in je huis is ook geen straf.
  Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of toilet Marco Jonk Badkamermontage is een echte aanrader!!!
 • Door: Laura

  Op: 17-03-2017 16:53:19

  Beoordeling:


  5 jaar geleden onze badkamer laten plaatsen door Marco. Top gedaan. Nu hadden wij een thermostaatdeel in onze Grohe douchekraan wat vervangen moest worden. 1 belletje en Marco staat meteen voor je klaar....en alles weer prima in orde. Dat noem ik nou GARANTIE. Bedankt Marco!
 • Door: Yvonne Heijl

  Op: 25-02-2017 12:27:58

  Beoordeling:


  Wij waren ook van die mensen die enorm spijt hadden van de badkamerrenovatie, anderhalf jaar geleden. Via via hoorden we van Marco Jonk en daar hebben we zeker geen spijt van. Vakmensen bestaan dus! Marco Jonk is een vakman op en top, houdt zich aan afspraken, werkt netjes, biedt service en wat gepland staat, moet af. En petje af als je de 'rotzooi' van een ander moet opruimen, want dat heeft hij bij ons gedaan en daar zijn we heel erg blij mee. We hebben meer dan een jaar moeten wachten maar dat is het waard geweest! Het toilet is een volgend project waarbij we Marco heel graag terug zien.
 • Door: Peter & Mariska

  Op: 10-02-2017 21:25:52

  Beoordeling:


  Iedereen kent wel iemand die z'n badkamer heeft laten doen en er achteraf gezien behoorlijk spijt van heeft gehad!
  Die mensen kenden blijkbaar Marco Jonk nog niet.
  Voor al die mensen die nog zoekende zijn. ... Zoek niet verder. WAT EEN TOPPER! !

  Begin januari 2017 heeft hij bij ons de badkamer gedaan. Alles wordt tot in de puntjes gepland, er wordt zeer netjes gewerkt en super mooi en strak getegeld. In 2 weken tijd heeft Marco super mooi werk afgeleverd. Een ware vakman die zich voor meer dan 200% inzet.
  Marco; bedankt voor de ontzettend mooie badkamer. Wij zijn er heel erg blij mee.
  Het was het wachten dubbel en dwars waard.
 • Door: Fam. Philipoom

  Op: 20-12-2016 19:56:58

  Beoordeling:


  Marco heeft vandaag dus 20 december 2016 ons badkamer opgeleverd.
  En het is echt prachtig geworden percies zoals wij het voor ogen hadden.
  Marco heeft echt passie voor zijn werk dat blijkt uit alles echt van top tot teen vernieuwd, en met preciesie uitgevoerd.
  En ja hij is ook nog eens gezellig persoon geen ochtend humeur.
  Dus mensen als je een badkamer of toilet wil verbouwen moet je deze Jonge man nemen met zijn gouden handjes echt een aanrader.
  Werkt echt netjes zelf mijn man die uit de bouwwereld kwam was zeer onder indruk wat hij allemaal kan.
  Voor hem was het genot om naar te kijken hoe hij te werk ging. En nog belangrijker niets was hem teveel.
 • Door: Walter Soek & Hilde van der Meulen

  Op: 18-08-2016 19:35:42

  Beoordeling:


  Het lange wachten totdat Marco tijd had om ons toilet te verbouwen is méér dan beloond ...
  Marco Jonk is de badkamerspecialist die je moet hebben als je van plan bent om je badkamer en/of wc te gaan verbouwen.
  In één woord een sublieme vakman.
  Wij zijn super blij met ons mooie nieuwe toilet. Volgend jaar gaat Marco ook onze badkamer doen.
 • Door: André en Desiree Vergeest

  Op: 10-04-2016 15:45:59

  Beoordeling:


  Marco heeft afgelopen februari onze badkamer en toilet verbouwd en wij zijn heel blij met het eindresultaat.
  Toen de sloper weg was en de badkamer helemaal kaal was denk je...wat moet dat worden, maar als we nu naar de badkamer en toilet kijken lijkt het alsof we in een hotel zijn, zo mooi, strak en luxe.
  Marco heeft alles tot in de details heel goed afgewerkt...een echte vakman! Hij heeft zich vanaf de eerste dag heel strak aan zijn eigen schema gehouden, wat voor hem soms betekende dat hij lange dagen moest maken, maar hij wil gewoon dat het op tijd af komt.
  Hij heeft ons goede en nuttige tips gegeven als we het zelf even niet wisten , mede hierdoor is het helemaal naar onze zin geworden en is badderen en douchen weer een feestje.
  En verder is Marco gewoon heel gezellig om in huis te hebben, zelfs de hond kreeg veel aandacht en mist hem nu al !!

  Kortom 100% aan te raden!
  Marco, bedankt!!
 • Door: M.G. Volkerts

  Op: 29-03-2016 23:32:48

  Beoordeling:


  De standaard badkamer waren wij zat en wij wilden wat anders. Maar als je dan de horror verhalen hoort over aannemers die midden in een klus ineens verdwijnen of de problemen na de oplevering, dan wordt je extra voorzichtig. Maar wij wilden verbouwen en dus eerst een badkamer uitzoeken. Zo gezegd zo gedaan. Van de badkamer leverancier kregen wij nog een lijstje van" goede"aannemers. Maar mijn vrouw kende ook iemand die badkamers kon installeren. En toevallig kwam deze persoon ook op het "lijstje" voor. Ik zelf informeerde bij mijn buurman die in de keukenbranche werkzaam is en hij verwees mij naar dezelfde persoon, Marco Jonk. Driemaal is scheepsrecht dus ik heb meteen een afspraak gemaakt en Marco kwam thuis om een en ander door te nemen. Alles op papier gezet en voordat ik het door had ontving ik een offerte. Geen weken wachten op een vage offerte!!! Snel en duidelijk. Helaas moesten wij erg lang wachten voordat Marco kon beginnen...........helemaal volgeboekt en onze vakantie kwam er ook nog tussen door. Na de vakantie is Marco meteen begonnen. Eerst de oude badkamer gesloopt, opnieuw de wanden behandeld en de nieuwe badkamer geïnstalleerd. In een aantal streekwoorden kan ik onze ervaring met Marco samenvatten.
  Zeer netjes
  Erg strakke planning
  Zeer deskundig
  Geeft bruikbaar advies
  Na oplevering van de badkamer kwam een vriend langs die in de bouw werkzaam is. Hij heeft alles bekeken, het tegelwerk, de voegen, ophanging van de kasten, kitnaden etc etc. Hij merkte op dat de badkamer was geplaatst door een echte vakman die zijn vak verstaat en top kwaliteit levert. Het enige "nadeel" wat wij nu ondervinden is dat wij de toilet op de begane ook willen laten verbouwen door Marco..........hij heeft pas volgende jaar tijd. Maar het zal zeker het wachten waard zijn.


 • Door: S van den Heuvel

  Op: 02-02-2016 17:53:52

  Beoordeling:


  Wij zijn blij dat wij voor Marco Jonk hebben gekozen om onze badkamer en wc te laten plaatsen.
  Hij denkt met je mee maar laat de keuze aan jou.
  Hij werkt netjes en opgeruimd.
  Afwerking is goed, tot in de puntjes verzorgd.
 • Door: Esther van den Berkt

  Op: 29-09-2015 12:35:33

  Beoordeling:


  Marco heeft onze badkamer gerenoveerd en ik kan niet anders dan het maximale aantal sterren geven. Wat een vakman! Marco houdt zich aan de gemaakte afspraken, doet alles in overleg, werkt erg netjes en ruim binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is super, we zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer:-)! In november staat de renovatie van het toilet door Marco in de planning en we kijken er nu al naar uit. Ik zag erg op tegen de verbouwing, maar het is achteraf 200% meegevallen. Marco hartstikke bedankt!!!
 • Door: Daniella Bruinsma

  Op: 22-09-2015 20:48:47

  Beoordeling:


  We hebben in feb 2015 de materialen gekocht voor een verbouwing van de douche. We hebben gewacht met de uitvoering tot september omdat we graag Marco wilde hebben voor de klus. Hij was ons niet alleen aanbevolen door een vriend maar tijdens de offerte dacht hij al mee over oplossingen. We verwachtten ruim een week in de zooi te moeten zitten maar Marco plakte alles netjes af, deed het volledige werk in 5 dagen en liet alles ook weer netjes achter. De tegelmontage heeft hij heel goed gedaan, mooie indeling van de tegels, zeer strakke voegen, het ziet eruit als een hotel. Wij zijn er heel erg blij mee!!
 • Door: Oscar van der Schoot

  Op: 02-02-2016 17:52:56

  Beoordeling:


  Super blij met mijn mooie nieuwe badkamer.
  Keurig en netjes gewerkt.
  Marco een dikke 10 en hartstikke bedankt.