5.0

Ervaringen van klanten

87 Berichten
 • Door: Henke en Jan

  Op: 10-10-2014 08:46:02

  Beoordeling:


  Marco heeft een paar jaar geleden onze badkamer gedaan en die bevalt nog steeds bijzonder goed. Jammer genoeg is onze douchedeur door een ongelukje scheef komen te hangen, waardoor die niet meer goed open/dicht ging. Marco gebeld om te vragen of hij daar niet eens naar kon komen kijken. Binnen een paar dagen stond hij op de stoep en heeft hij dit (zelfs 4-5 jaar na aanleg van de badkamer) voor niets gerepareerd. Geweldig, wat een service! Hartelijk dank!
 • Door: Robert Gankema

  Op: 21-07-2014 08:57:46

  Beoordeling:


  Marco chapeau! Je hebt samen met de stukadoor, de sloper en kitter een geweldige badkamer geplaatst binnen de geplande periode en budget. Daarnaast heb je onze toilet en 2e badkamer van nieuwe tegels voorzien. Marco en zijn collega's zijn vaklui die ik iedereen zou aanbevelen. Nogmaals dank Carmen en Robert
 • Door: Simone Damhuis

  Op: 10-07-2014 10:39:23

  Beoordeling:


  Fantastisch prachtige badkamer in mijn mini-appartement. Van begin tot eind alles door Marco laten doen. Nooit het gevoel gehad, dit komt niet goed. Altijd veel vertrouwen en positiviteit ervaren. Ik was al, door eerdere ervaring, onder de indruk van zijn vakmanschap en toewijding. Helemaal super! Ben erg blij met het resultaat en kan/zal Marco bij iedereen aanbevelen! Super
 • Door: Maarten

  Op: 08-06-2014 11:50:29

  Beoordeling:


  Marco denkt mee, voert top uit, is gezellig en heeft het juiste team om zich heen voor het maken van de badkamer van jouw wensen. Wij zijn super blij met de manier waarop hij onze badkamer heeft aangepakt.
 • Door: Ronald & Christel Steenbergen

  Op: 17-04-2014 10:24:18

  Beoordeling:


  Wat een topper, wat een vakman, wat een badkamer, wat een toilet. In één woord geweldig.
 • Door: Ralph Groeneveld

  Op: 10-03-2014 16:17:09

  Beoordeling:


  Wat zijn wij blij met onze badkamer en onze wc beneden. Niets was teveel en Marco heeft al onze wensen precies zo gedaan zoals wij het wilden hebben.
  Hij werkt secuur en heeft een aanstekelijke positieve instelling.
  Zeker een aanrader. Op naar de volgende klus...
  groet en Dank je Wel Marco
 • Door: Jacqueline hamhuis

  Op: 19-02-2014 11:07:53

  Beoordeling:


  Beste Marco,

  Wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer. Van sloop tot oplevering een uitstekende verzorging, wij hebben er geen omkijken naar gehad en zijn blij met al je adviezen.
  Alles is helemaal naar onze zin en genieten er elke dag van.
  Heel erg bedankt en wie weet tot een volgende keer.

  groetjes van Erik en Jacqueline