5.0

Ervaringen van klanten

90 Berichten
 • Door: Fam. Hofman

  Op: 31-1-2012 12:53:18

  Beoordeling:


  Alweer 2 jaar geleden heb je onze badkamer verbouwd. Via familie van je, werd je ons aangeraden. Op het moment dat je bij ons aan de slag ging worstelde je met de vraag of het verstandig was om volledig voor jezelf te beginnen. We hadden heel wat gesprekken onder de koffie mét completa, maar jij was ervan overtuigd dat het moest lukken. We vonden je erg aardig en ook een hele goede vakman. Je werkt heel nauwkeurig en netjes. Alles moest precies kloppen en niets werd er afgeraffeld. Als leek moet je maar geloven wat er gezegd wordt, maar jij was eerlijk en oprecht. Wij vonden je erg goed en we raden je ook regelmatig aan anderen aan.
  Onze badkamer mankeert na 2 jaar helemaal niets, op wat kalkaanslag na dan, maar dat heeft niets met de montage te maken. We hebben een grote inloopdouche mét bankje, schuifdeur, badkamermeubel en alles betegeld. De w.c. en radiator konden hergebruikt worden, die werden voorzichtig uit de sloop gehaald. Voor onze andere badkamer heb je ook nog een muurtje geplaatst en betegeld en deur geplaatst. Hier mankeert ook niets aan.
  Kortom: ga zo door! We gunnen het je van harte en hopen dat je nog veel meer klanten krijgt.
  Groetjes van Jean en Daniëlle Hofman
 • Door: Helga Pet

  Op: 9-1-2012 15:17:12

  Beoordeling:


  Dagelijks stappen we met heel veel plezier onze unieke, prachtig verbouwde badkamer in.Weg met het groene,gedateerde sanitair,de versleten tegels en de onpraktische indeling. Marco heeft in alle opzichten vakwerk geleverd! Vakkundig sloopwerk maar vooral het vakkundig optrekken van een badkamer zoals door ons op papier bedacht. Gedurende de inrichting altijd een luisterend oor en een goed advies.Marco blijft altijd de rust zelve, wat er ook bedacht wordt of gebeurt. Kortom elke ochtend staan we genietend onder onze regendouche. De doorkijk met gegarandeerde lichtinval maakt het helemaal af!
 • Door: Fam. van Ommen

  Op: 6-1-2012 10:16:39

  Beoordeling:


  Ik ben aardig handig maar dit is echt een vakman. Wij zijn zeer tevreden.
 • Door: Fam. Adriaanse

  Op: 30-12-2011 19:35:09

  Beoordeling:


  Marco heeft bij ons de badkamer en wc geplaatst + de keuken en gang betegeld.
  Hij is een professional die zijn vak verstaat van begin tot eind.
  Het begint altijd met een keurige offerte, planning en orderbevestiging.
  Daarbij luistert hij goed naar de wensen van de klant.
  Hij werkt hij erg netjes en gestructureerd. Ik kan Marco echt aanbevelen.
 • Door: Peter de Leeuw

  Op: 27-12-2011 14:33:21

  Beoordeling:


  Marco heeft bij ons een complete badkamer inclusief stoomcabine gemonteerd binnen twee weken.
  Wij hebben hem leren kennen als een prettige persoonlijkheid, die zijn vak verstaat, de juiste inzet toont, maar ook uiterst zorgvuldig en gedegen zijn werkzaamheden uitvoert.
  Wat dat betreft is een betere vakman voor zo'n complexe badkamermontage niet te vinden.

  Hartelijke groet,
  Peter
 • Door: Frank Beurs

  Op: 22-12-2011 12:31:56

  Beoordeling:


  Marco heeft bij ons de keukenvloer gelegd. Zo fijn dat hij het tussendoor voor ons heeft kunnen inplannen, want anders hadden we 1,5 maand met een kale betonnen vloer gezeten. Het is echt heel mooi geworden. Marco is heel prettig in de omgang en doet zijn werk uiterst precies. Een aanrader! Als ik weer eens iets heb, bel ik hem zeker.
  Vriendelijke groet, Frank