5.0

Ervaringen van klanten

92 Berichten
 • Door: Fam Webster

  Op: 27-06-2015 21:41:13

  Beoordeling:


  Marco heeft begin mei 2015 ons toilet geheel verbouwd. Wij zijn er super blij mee. Precies zoals wij voor ogen hadden. Marco is echt een vakman, hij werkt netjes, schoon, gestructureerd en doet alles in overleg. Op naar de verbouwing van de badkamer, die Marco ook zeker moet gaan doen voor ons.
 • Door: Familie Majoor

  Op: 10-06-2015 17:33:34

  Beoordeling:


  Marco heeft in mei / juni 2015 bij ons het toilet en de badkamer verbouwd. Wij zijn superblij met het resultaat. Het is prachtig geworden! Marco is een vakman pur sang die volgens een strakke planning werkt, deze ook nakomt en erg netjes is. Vanaf de offerte tot de oplevering weet je waar je aan toe bent. Marco is enthousiast, denkt mee en doet goede suggesties. Ook de specialisten waar hij mee werkt (zoals kitter en stukadoor) zijn echte vakmensen). En wat ook bijzonder prettig is, het is een aardige vent!
  Nogmaals dank; ook namens Max, Bente en natuurlijk Pip!
 • Door: Y. Kieft

  Op: 04-06-2015 14:32:35

  Beoordeling:


  Superblij ben ik met mijn nieuwe badkamer en toilet!
  Marco werkt netjes en secuur. Er is mogelijkheid tot overleg en hij geeft ook goed advies.
  Alles is prima afgewerkt. Je kan zien dat er een vakman aan het werk is geweest die de juiste materialen gebruikt.
  Mijn visite geeft alleen maar lovend commentaar waarbij het vakmanschap steeds opgemerkt wordt.
  Mei 2015
 • Door: Familie Staarman

  Op: 12-04-2015 11:50:25

  Beoordeling:


  Marco heeft bij ons in maart/april 2015 de badkamer vernieuwd. Hij heeft dit in alle opzichten echt perfekt gedaan. Alles strak volgens planning en precies op de dag volgens afspaak opgeleverd. Hij heeft oplossingen voor bouwtechnische problemen waar wij echt superblij mee zijn. Alles is werkelijk perfekt afgewerkt en schoon opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen; een echte vakman!
 • Door: Ben Bolscher

  Op: 29-03-2015 13:06:35

  Beoordeling:


  Marco heeft in 2012 bij ons de badkamer vernieuwd. Daar genieten we nog dagelijks van. Omdat ik nu weet hoe vakkundig hij te werk gaat heeft hij onlangs ook het toilet gerenoveerd. Wat ook prettig is, is dat Marco meedenkt en met suggesties komt wanneer hij vindt dat er een betere oplossing is voor keuzes die bij een verbouwing nou eenmaal genomen moeten worden. Op en top een vakman.
 • Door: Familie Nieuwenkamp

  Op: 20-01-2015 20:27:19

  Beoordeling:


  Marco heeft in december 2014/januari 2015 bij ons 2 toiletten en de badkamer verbouwd. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Het is prachtig geworden ! Marco is een vakman pur sang die volgens een strakke planning werkt, deze ook nakomt en erg netjes is. Vanaf de offerte tot de oplevering weet je waar je aan toe bent. Marco denkt mee en doet goede suggesties. Ook de specialisten waar hij mee werkt (zoals kitter en stukadoor) zijn echte vakmensen). En wat ook bijzonder prettig is, het is een aardige vent!
  Nogmaals dank!
 • Door: Meta Splinter

  Op: 15-12-2014 19:26:53

  Beoordeling:


  Marco doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Hij onderscheidt zich hiermee van andere aannemers. Dankzij de goede planning, vooruit denken en meedenken is onze verbouwing vlekkeloos verlopen. Daarnaast is Marco een hele nette werker, onze badkamer is prachtig geworden. Marco en Nathalie; bedankt!!